Värk

Inatt kom värken från helvetet. Så ont har jag inte haft sen jag åkte in på akuten i September. Har varit sjuk och har min mens nu. Var ute med hunden ett tag och inatt efter jag varit på toan kom en värk utan dess like. Så synd att ingen av mina värktabletter fungerar.. Synd att jag inte kan få nytt recept imorgon, utan måste säkert vänta i veckor för att jag måste boka en telefontid med en doktor. Ledsamt med mötet på tisdag. Måste ha något smärtstillande som gör så att jag kan ta mig upp ur sängen iallfall. 

Jag är fortfarande inte helfrisk och nu kom en ny inflammation i buken, så jag kan inte motionera med vovven som jag faktiskt vill nu när det är varmare. Vad livet ska gå emot en hela tiden känns det som. Men men, får göra det bästa av det jag har. Tur Eyvind kan vara lugn utan att göra något särskilt i en vecka. Visst blir han rastad, men han har inte fått vidare aktivering. Men jäklars när jag blir frisk, då ska vi hitta på saker igen!

Längtar tills imorgon! Och framåt i veckan. Ska flytta från Häggenås när jag börjar jobba till Klövsjö. Så i veckan ska man väl greja med lite saker i Häggenås tror jag.  

Marlos och Eyvind. De ser nästan lika stora ut, men Eyvind var större faktskt.
 
 
Rallymix utan skyltar. Lite lättsammare med markeringskoner. Men dålig är jag på att ha ett bra avstånd mellan alla koner...
 
 
Har blivit beroende av sushi för tillfället. 
 

Hans tänder är så vita och fina av färskfodret! Dock måste tänderna borstas när man ger han hundkex och hundgodis som inte är så himla bra (alltså tillsatser i).