Jobbjobbjobb

Tiden har gått fort. Väntar fortfarande på att uppgiften betygsbedöms så jag kan ansöka om mitt examensbevis någon gång! 

Mår myckett bättre nu också. Tack säger jag till att jag mår bättre! Nu mår jag verkligen bara dåligt när jag har mens. Mitt höstskov är över kan man säga.

Annars har jag ringt runt i kommuner i Jämtland idag. Eller snarare en kommun. Östersunds. Lägsta ingångslön är 22.400..... I Bergs kommun är lägsta 26.500.... Tror ni jag vill jobba i Östersunds kommun? NÄE.


Väntar på samtal om jobb. Även Andreas väntar på samtal från kommunen. Vi vill jobba i Bergs kommun faktiskt. Det är den kommunen som jag är uppväxt i dessutom. Denna period är en döperiod helt enkelt. Annars har jag varit snusfri sedan nyår och äter nyttigt. Men onyttigt på helgerna såklart! Känner mig rätt duktig ändå faktiskt.

Tjingeling
#1 - - Zenitha Nordqvist:

I Östersund är det samma lön som det är här. Hm.. Typiskt att Bergs har högre så ni lockas mer dit, blir ju omöjligt för mig att locka hit er. ;)

Jag väntar på att det ska dyka upp en ledig tjänst här. Den förskolan jag ville jobba på la aldrig ut sina tjänster och nu är både Linda Vestman och Camilla där. :/ Så känns ju inte som att det lär dyka upp en tjänst där snart..

Svar: Är det så? Jo för jag blev lite irriterad när jag hörde lägsta ingångslönen i Ösd.. Men skönt att slippa bo där iaf ;) Sant! Vad tråkigt att de inte gjorde det.. Jaha, så pass. Nää förstår det :/
Ingrid Marie Elisabeth Svensson