Ljuvliga vinter

Har ju glömt att skriva det! Men jag och Andreas har slutat snusa. Sista snusen tog vi innan tolvslaget vid nyårsafton, sen tog vi ut snusarna efter raketerna. Har gått jättebra, det handlar bara om att bestämma sig.

Sen går vi typ på "diet". Nä, men vi har slutat med sötsaker. På riktigt. I 3 månader ska vi äta supernyttigt utan tillsatt socker, men efter det kan vi börja med lite mer söta saker igen. Jag skulle aldrig klara av att sluta med hoi-sinsås, och annan asiatisk mat.. Den maten är ju ganska söt också..
 
Nu väntar jag bara på att bli godkänd på uppsatsen. Vill söka examensbeviset och sedan söka jobb. Så denna period blir rätt lugn, vilket jag förtjänar. Tror att jag aldrig kommer orka jobba heltid i mitt liv.
 
Men har Andreas en fast tjänst på 75 eller 100, får vi det liv vi vill ha. Vi vill inte leva i lyx, utan vi vill må bra. Det gör vi inte om vi jobbar hela dagarna, har en kort helg med varandra, sen fortsätter man tills man är 65 och så dör man kanske när man fyllt 67. Nä, det livet vill vi inte ha. Vi vill ju bli egna företagare, men vi får jobba lite innan vi startar eget. Jag vill helst bli så självförsörjande som möjligt, men kan vara svårt när man bor i Jämtland. 

Lilleman, Andreas och jag har ju börjat åka en del skidor. Hur kul som helst när man har hunden med sig! Eyvind är så himla stark!!! Han kan dra mig som väger 65 kilo! Helt otroligt. Men det undviker jag hyffsat mycket, då det kan slita på hans kropp. Men att dra för honom är ett bra sätt att bygga fina muskler! 

Nu ska jag ut på promenix och Andreas ska plugga. Hejhopp!