Lugn helg

Vi har ju en renlevnads-livstil nu. Väger 69 kilo just nu. Blev inte ledsen över det, snarare glad. Syns inte att jag är så stor, har aldrig vägt såhär mycket i hela mitt liv. Alla som känt mig sen tidigare, vet att jag alltid varit en lång och smal tjej. Nu är jag en lång och tjock tjej. Men jag blev glad när jag vägde 69. Varför? För jag kanske äntligen kan bygga om det till lite muskler! Sen trivs jag riktigt bra i min kropp. Vill bara få den lite fastare bara. 

Andreas är väldigt strikt och äter inget sött. Jag äter inget sött på veckorna men på fredagar och lördagar gör jag det. Har jag ingen sötdag i veckan, skulle jag aldrig klara av att inte äta gottigheter på veckorna. Sen vet jag att jag har inte rört mig så mycket under hösten, för jag hade ett sånt långt skov då. Det är nog det som är dessa 7 kilon.
 
Men nu mår jag mycket bättre förutom då jag har mens då. Nu ska jag snart byta P-piller, för dessa som jag äter ger mig blödningar hela tiden. Så himla kul, detta har jag redan gjort för flera år sedan.  Att försöka hitta ett hormonellt preventivmedel som funkar för mig, går verkligen inte! Vill inte behöva äta dessa. När jag ringde gyn så sa läkaren att jag var tvungen att prata med en legitimerad läkare om att få nytt recept, jag fick absolut inte gå till UM för att få ut ett nytt recept, även fast det skulle gå ca 3 veckor fortare. Löjligt tycker jag. 
 
I går var det dans i Häggenås, men jag och Andreas var med hunden och glodde supernatural. Idag var vi och tränade med Eyvind tillsammans med 4 andra tjejer i Granithallen, ligger nära Häggenås. Det var jättekul, även fast Eyvind blivit skitjobbig på senaste. Han får lock i öronen, drar till lukter så extremt och "letar" liksom alltid något ute. DESSA HORMONER!!!!!!! Han är 1.5 nu. Hoppas hoppas hoppas han lugnar ner sig när han är 2. Annars kommer jag kastrera honom efter att han har avlats på. Träningen gick dock super i hallen, vilket fokus denna herre kan få bara man har lite candy. Världens finaste är han, trots hans starka könsdrift!
 
Såhär såg Granithallen ut;
Alla foton av Nichole Elofsson
Lite kontaktövningar
 
 
Ligg mellan
 
 
Rallymixing
 
Himla fin hall, dock lite trång kan jag tycka. Men trivsam och det fanns mycket roligt där. Detta ska vi göra om! :) Kul att träna med störning, det händer ju inte så ofta. 
#1 - - Zenitha Nordqvist:

Alltså, du är inte tjock! Eller... Det beror ju på hur man ser det själv. Sen är ju inte tjock det samma som fet eller överviktig. Men som du skrev, nu har du något att omvandla till muskler. Det har inte jag så jag får inga synliga muskler eller ens muskler som är värda att kallas muskler. ;)

Åh, vad vi vill träna med er! Kom hit! :)
Tänk på att han ska vara på väg in i tvåårstrotsen. Det är efter det som de brukar lugna ner sig med sniffande och sånt. Brimer kommer nog vandra in i tvåårstrotsen lagom till tävlingssäsongen drar igång.. Härligt med grabbar! :D

Svar: Haha nä det är sant, beror hur man ser på det och vad man jämför med. Jo precis! :D
Ja, vi måste träna någon gång ihop! Vi får se till att hitta på något skoj framöver. :D
Ingrid Marie Elisabeth Svensson