Nöjd och trött!

Idag har jag kört bil hela dagen känns det som. Vaknade åkte till stan, frisören i två och en halvtimma och sen åka till svensta, äta mat, åka till brunflo för rallymix, Svenstavik till mamma igen och snart ska jag hämta Andreas och SEN åker vi till klövsjö. Bläupp vad drygt.

Väldigt nöjd efter besöket hos frissan. Men köpte en rosa hårinpackning / toning som jag ska he på överhåret så det blir pastell. Underhåret skulle vara mörkare rosa och överhåret pastellrosa. Hon färgade underhåret mörkare för det kommer ändå försvinna med duschen. Men jag är nöjd! Trivs bra i blekt hår.

Eyvind rockade på rallymixen också. Jag blev fort trött men det var väldigt kul när han var så duktig. Hade han lös också under träningen efter att en kursdeltagare hedde in sin hund i bilen. Vågar inte riktigt än att ha han lös bland andra hundar. Det är inte för att han är dum eller så, men han vill så gärna leka och hälsa på andra vovvar. Så jag får träna mer innan det går.

Nu väntar jag bara på att Andreas ska ringa så jag kan hämta honom och sen äntligen åka hem och sova!  Foto; Sandra Salong Santina