Sista veckan

Nu är det sista veckan innan semestern. Så himla efterlängtat. 

Vart ju förkyld såklart. Blev det i onsdags och först idag känner jag mig nästan frisk. Fick bihåleinflammation och har fått det nu på slutet under varje förkylning. Måste bero på att jag har så klent immunförsvar av min inflammation i buken.

Men nästa söndag är det första provet i öppenklass så jag måste se hur lilleman fixar återgången och nattgammalt spår. Tror det ska gå bra, la ett spår på bara 300 m. Men Andreas följde med denna gång och var min planerare så att säga, haha! Dock glömde vi båda bort att snitsla vinklarna, men hoppas det går bra ändå! Det är mest för vår skull, men jag brukar ha rätt bra minne när det gäller spårläggande. 

Vi använde appen mina spår och såhär ser spåret ut;

Många vinklar, haha. Och sen hade vi mycket bloduppehåll i början av spåret, så detta blir spännande. Knöt såklart fast klöven på slutet av spåret, man är ju rädd att ett annat djur vill snaska i sig det.

Annars är jag fortfarande dålig. Ätit naproxen hela helgen och blödningen vill inte ge med sig. Snart blött i 10 veckor och idag gjorde den omtag med en rejäl fart. Fml. 

Men denna vecka blir mild. Det är sommarlov nu så vi har inte alls många barn på förskolan och fredagen är en röd dag. Sen ska jag till läkaren på onsdag och då blir det en halvdag. Sen har jag semester! 

Imorgon ska bilen lämnas på verkstad för det var massa fel på den. Så jag hoppas den är klar i tid tills på tisdag, då kurstillfälle 2 i startklass är. 

Sen gjorde jag en avanmälan på agilitytävlingarna i augusti, för jag tror inte lilleman fixar det. Han börjar redan lida av värmen och jag tror inte att han kommer ha kul helt enkelt. Men jag funderar på att åka dit och kolla med honom istället. :)


Bilder från första kurstillfället i startklass! 

Fotograf; Nichole Elofsson