Snurr

Åh semester! Som jag längtat efter dig.

Var hos läkaren på kvinnohälsan i onsdags. Min cysta är kvar men oförändrad. Hade många härdar vid äggledarna som dykt upp. Har en känsla att jag måste göra IVF sen när jag bestämmer mig för att skaffa barn.

Läkaren var väldigt intresserad av min smärta i kroppen. Hon trodde jag hade fibromyalgi och pratade mycket om den sjukdomen. Hon tyckte att jag skulle min be läkaren om att fastställa diagnos så jag kan få rätt medicin mot min smärta. 

För, jag har tidigare ätit antiflammatoriska mediciner. Som diklofenak, naproxen, citodon, ibuprofen, mfl. Men läkaren berättade att fibromyalgi är en sjukdom som har mer med nerver att göra, och det gör att man bli mer smärtkänslig, och det kan i själva verket förvärra endometriosen.

Så jag har fått ny värkmedicin som heter cymbalta. Än så länge har jag fortfarande ont, men är sjukt snurrig, darrig och himla trött. Är inte i ett tillstånd då jag ska köra bil med andra ord.. Men förhoppningsvis är detta övergående.. Men fungerar denna för värken i kroppen, hade jag sannolikt fibromyalgi sa läkaren.

Känns tråkigt men men. Jag får nog leva med att göra saker i min takt och sedan återhämta mig. Blir jag inte bättre i höst efter synarelabehandlingen måste jag sjukskriva mig. 

Slut på det tråkiga nu. Väntar fortfarande att lillemans anlagsprov ska synas på hunddata för nu har rallylydnadsresultatet dykt in. Inte mycket att hurra för, men det syns att vi gjort något officiellt, vilket är kul! 

Vi gjorde ju spår i måndags. Då hade det legat i nästan 24 timmar. Han spårade som om det vore färskt spår och han sket i återgången utan fortsatte på det riktiga spåret. Sen gick linan av, haha men han spårade så jäkla snyggt och hans markering vid klöven är så fantastisk! Nog att han älskar rallymix och rallylydnad, men spårandet är det allra bästa han vet. Han är verkligen gjord för detta. Men är ändå lite nervös inför söndagen, men det får gå som det går. 

Nu snart blir det sill och pärer. På söndag har vi som sagt prov i öppenklass och på tisdag fixar jag håret och rallymixar! Sen ska vi dra utomlands till värmen.

Tjineling och glad midsommar! 🌻⛅🏊🍓

#1 - - Zenitha Nordqvist:

Håller tummarna för er på söndag! :D

Tycker det är så tråkigt att du ska ha ont.. Räcker det inte med att man har en diagnos/en jobbig sjukdom? Hoppas ni får bukt med det där snart!

Svar: Tack ska du ha! vi fick bara andra pris, han hade jättesvårt i två bloduppehåll :( men nya tag! Jo, känner så jag med. :)
Ingrid Marie Elisabeth Svensson