Always The Saturday's.

Åh. Jag är lite nervös faktiskt. Vi ska åka och hämta Eyvind i Sundsvall idag. Det blir lite närmre för oss också, så det är skönt. Tänk om han inte vill följa med oss hem? Han har haft det riktigt bra hos tikägaren och det är viktigast. Men snart är ju Tuva könsmogen så jag hoppas han är mer tolerant mot henne då. Nu blir han lätt less på henne om hon stör han när han sover. Fast.. Det blir ju jag med.. Men ja.. Han är liten surgubbe mot henne i mellan åt men när det passat honom, ja DÅ kan de leka. Så är det, men hoppas bara att han är trött på hennes valptagenhet än att det är personkemi som krockar. Hon har grymt mycket energi och ska leka heeeela tiden. Kampa och jaga bollar är det bästa hon vet. Precis som Eyvinds favoritlekar. Jaga flaskor som låter är också kul. Och när isy gömmer ett litet finger under täcket och smyger fram det ibland,det blir Tuva tokig av iaf! Ska pröva på Eyvind i veckan. Men när vi kommit hem idag blir det vila. Han är nog helt färdig efter 2 veckors frieri. Men nu är han inte längre oskuld min lilla grabb!

Igår satt vi upp två klädställningar och en tv i taket. Tvn i taket var svårt med hänggrejen men det gick ju tillslut. 

Annars har jag blekt tänderna och fyllt i brynen. Skulle vilja bleka en gång till men får se hur det blir med pengar och sånt. Måste köpa kök osv. Men bleka tänder kostade bara 1495 så där svider inte mycket i plånboken, men ska jag köpa ett kök behöver jag alla pengar jag får.

Nu är sovrummet klart och till veckan blir det att rensa ut de sista möblerna, sen kasta skräpet som blir kvar och efter det ska vi måla vardagsrummet och göra det klart. 

Sen har jag funderat.. Jag må väga 75 nu till mina 1.76 men jag har nog aldrig känt mig så snygg som jag gjort som smalis. Har lagt ner med att dricka Shakes över hela dagen utan nu blir det mest till frukost och ibland till kvällis. Äter inte godis, bullar, saft längre däremot köper jag någon sockerfri cola ibland. Inte bra för tänderna men jag får ju inte i mig onödigt mycket med energi. Sen har jag slutat med venlafaxinet för det hjälpte ingenting. Tror det var den som gjorde att jag la på mig mest.. Men men, kommer inte hetsa upp mig mer nu. Det får ta den tid det tar att få smalare ben och mage! 😄 Snart kommer dessa snyggingar hem! 50 kr st inkl frakt! Var ju bara att slå till ;)