Fiskdag

Åh vilken skitdag jag haft. Bilen började krångla i helgen och nu imorse. Chansade och for mot stan för att jag simmar alltid i varmvattenbassäng tisdagar på remonthagen. Meeeeen bilen la av vid Skute och jag fick bärgas till Hackås. Hatar min bil.

Träningsvärk i röven och fibrovärk i axeln. Fick besked från fk om arbetsgivarblablabla om att jag varit sjuk längre än 90 dagar och måste söka ur alfakassa eller vad det hette.

Nu är jag på sånt otroligt dåligt humör så jag vill spy. Enda positiva är att jag börjar slanka ner mig lite och att hundarna är goa och lättsamma. Nu har båda två stora zogoflex att äta ur och de är så mycket mer tillfredsställda när de får äta ur dem. 

Ska sluta simma nu också. Känns bara stressigt och förutom idag har jag haft en bra period nu. Måste bero på att vi går mot varmare tider. Har börjat kunna träna hårdare utan att må dåligt så då vill jag utnyttja det istället för att stressa till stan varje vecka efter jobbet. 

Helgen var iallafall jättekul, vi var på 80års kalas och det var inte så jobbigt att träffa folk som jag trodde att det skulle bli. Tänk, att vara social mer än med hundarna och Andreas är något jag faktiskt saknat, till och med. Jag börjar krypa ur mitt lilla vinteride och omfamnar våren med alla dessa härliga ruskänslor.. ;)


#1 - - Simon:

Fin du är Ingrid, tack!!

Svar: Tack! Vem är du? :O
Ingrid Marie Elisabeth Svensson

#2 - - Simon:

Varsågod! Ingen orsak. Lev väl

Svar: hur hittade du min blogg, känner jag dig? :O
Ingrid Marie Elisabeth Svensson