Yay!

Åååh så glad jag är! Eriks bilservice ringde och hela kalaset gick på 2100! Så nöjd. Imorgon ska jag ta en p-spruta och skära bort lite äckliga leverfläckar! 

Tränade inkallning och "lösgående" bland folk med lillan igår på valpkursen. Gick galant och hon var totalt ointresserad av folket runtom och kom såklart på varje inkallning. Hon tyckte dock inte om kursledaren som skulle hålla i henne när jag sprang iväg men det gick bra ändå. Men hon frös lite i slaskvädret.. Lillan då. Hon kommer nog bli en otroligt rolig tävlingshund! Så det kändes också kul.

Helgen som kommer blir lugn. Ska kratta gården lite och bara njuta av förhoppningsvis finväder ute på altanen. Läsa lite och gosa med vovvarna. Nästa helg kanske jag ska hitta på något kul om allt löser sig. 

Sötsuget har minskat något oerhört under veckorna men jag tog sista biten sockerkaka på jobbet.. Haha, kan liksom inte låta bli. Men men, har ätit grymt lite kalorier under veckorna, högst 800 kcal per dag men ändå har jag orkat med långpromenader i rask takt och lite lätt styrketräning. Så nu jäklar! -10 kg till sommaren nu då. Om jag går ner till ungefär 65 tills Juni, så ska jag ta en soldusch då också som belöning typ... Hah.  

Haha.. Lite att göra ;) har skaffat snapppp igen, tror jag heter Ingridsvenssson.... Men är inte säker och orkar inte kolla.. Hah