Mardröm

Idag var jag hos läkaren på kvinnohälsan. Ska sättas på synarela igen och hamna i klimakteriet igen. Denna behandling ska jag gå på tills jag väljer att skaffa barn. Om det händer dvs. Sen om 3 veckor ska vi ha uppföljning och se hur smärtan är. Då ska vi gå vidare med den. Än så länge får jag ta citodon, även fast de inte tar bort värken.

Jag hade en mardröm för kanske en månad sedan. Det var en blandning av lucid Dreams / drömparalys. Mycket märklig känsla i kroppen hade jag iaf. Kunde liksom styra drömmen men hade noll kontroll samtidigt. Jätteskumt.

Men det var ett mörk blå vrå med en liten dörr. Det knackade från väggen och någon drog naglarna innanför. Sedan började en röst tala till mig, inte från väggen utan i mitt huvud. Den sa att jag hade bjudit in något i mig. Den hade hälsat på i min dröm och varit i en bekant skepnad för att lura sig in i mig. Det var genom drömmen jag bjöd in den.

Inatt drömde jag om min familj. Pappa hade duschat och hade tvålrester kvar på kroppen. Åsa och Erik höll på prata om något och mamma var faktiskt också med. Men sen sa en utomstående person att jag hallucinerade. Sen fick jag se pappa skrapa sitt bröst och slet bort köttbitar och åt sig själv. Erik och Åsa var ruttna och mamma var inte ens där. Tydligen hade "lazurus" makten över mig nu och nu när jag visste hans namn hade han all kontroll över mig. Men samtidigt har jag makten att ta bort honom nu när jag vet vad han heter.

Märkliga drömmar som fastnat på ett obehagligt vis. Tror jag kollat för mycket på supernatural.. Sen googlade jag på lasaurus och han var någon karaktär från bibeln. Hur visste jag om honom?! Kan inget om bibeln förutom att Jesus var guds son.. Snacka om vad det undermedvetna kan plocka fram grejer. Hjärnan är häftig. Om drömmar kommer därifrån...