Planerar

I höst flyttar en liten lundetös in hos oss. Jag hoppas Tuva är snäll mot henne. Tuva är ju iaf snäll mot katter, förutom att hon vill jaga de ibland. Eyvind är ingen hund som jagar djur, vilket är skönt. Han vill bara spåra dem. Okej, en gång låg en koltrast i diket och den ville han åt. Sen kan han jaga möss men han är ingen bra jägare.

Finns två tikar som jag funderar på. Båda har liknande bakgrund, alltså lika" stamtavla. Men jag gillar vitt streck i pannan.. Hon och Eyvind har lägsta inavelgrad men den andra tiken och Eyvind har också väldigt låg grad så det är inte världens grej heller.

Det ska bli jättekul! En till liten skåning. Bara lilleman som är jämtlandsfödd vovve. Nu funderar jag även hejvilt på att jag ska starta eget. Gärna internetbaserat. Kanske en djurbutik? Fast med saker som inte finns i Sverige. Eller som inte är så vanligt i Sverige. Kvalité, bra priser och roliga färger typ.

Kanske göra egna smycken till människor och djur? Tenntråd och andra saker. Kanske ska köpa en symaskin. Eller så kanske man ska plocka björktickor och andra växter i naturen och sälja sånt. Nyttigheter från norden. Ekologiskt. Åh jag är inne på lite sånt..

Eyvinds och Mettes tre små valpar växer så det knakar. Astrid, Alfred och Allan heter dem. Så otroligt söta och frimodiga små busar.