Sensommar

Kan vädret bestämma sig för höst eller sommar? Ena dagarna är det 23 och stekande sol och andra dagar har det varit 10 grader och rått ute.

Älskar mina hundar så mycket. Utan de vet jag inte hur jag hade mått psykiskt. De är mina bästa lyckopiller. Men just nu kanske jag är egoistisk. Jag har mått dåligt väldigt länge och det har blivit värre. Vet inte varför. Slutat blöda nu i en vecka men mår lika dåligt ändå. När jag har såhär ont gör varje rörelse ont. Vrida på kroppen, ta steg, sätta fötterna i marken, skratta och hosta. Börjat med synarela nu men det lär ta någon månad innan den ger någon form av verkan.

Men jag känner mig egoistisk för att hundarna inte får den motion som de egentligen ska ha. Husse jobbar heltid men ställer upp så gott han kan. Men på dagarna sitter jag på bron och de får vara ute. Annars har jag tagit mig till fårhagen som ligger typ 50 m från huset och står där och släpper hundarna. De är bara inne i fårhagen och kutar och strosar och inga fåglar är där längre. Vi hade en storspov som pickade, men den är borta som tur är.

Jag vill ändå ge det bästa för mina små. Men får de vara lösa så mår de bättre iaf. Jag mår inte så bra psykiskt heller, så det gör allt jobbigare också. Men annars så får man se vad som händer. Väntar på att läkaren min ska ringa. Annars händer det ingenting här hemma.

Denna dag var mysig med regn. Tyckte pölarna såg konstiga ut. Men mysiga. Puttrade när jag klev på gräset nära pölarna.
Ja. Hade bara pyjamas på mig hela helgen. Har det nu också.
Lite sorgligt, men nu har jag tittat klart på twin peaks. Fire.. Walk with me.
Typ när jag mår bättre ska jag färga upp håret i lite askig eller gråare färg. Gärna baylage så färgena flyger ihop bättre men min mörkblonda utväxt.