Tralala

Äntligen fick jag prata med min underbara läkare idag! Hon vart ledsen att höra att jag mådde så dåligt. Men vi ska träffas på fredag och prata om sjukskrivning osv. Ska ev få börja ta tradolan, då varken citodon eller andra värktabletter ger någon effekt. Inte nervmedicinen, inte inflammationshämmande, inte smärtstillande. Släppt lös hundarna på gården och i fårhagen, för jag har jobbigt att gå. Men de får motion iaf. Sen har

Tuva lärt sig vacker tass tack vare mamma, så nu kan hon det, ligg, sitt, sitt fint och nästan kryp. Eyvind kan massa tricks och tycker det är kul. Nu har han börjat springa på lite också, känns som tuva börjat fatta att hon inte kan kuta in i honom. Men alltid nervös och måste stå nära Eyvind eller skrika till när hon är nära att springa på henne.

Är så rädd att Tuva inte kommer lugna ner sig. Hon är så skällig att jag blir tokig på henne. Sen ringde jag veterinären idag då hon var alldeles rosa runt munnen igår. Hon har börjat klia sig frenetiskt runt munnen och lite på kroppen också, så jag är rädd att hon är allergisk.. Men veterinären sa att jag skulle stryka på kommer inte ihåg vad och byta matskål. Är det inte bättre om några dagar må jag åka in med henne och göra en utredning. Jag undrar om hon inte kan vara känslig mot kyckling.. Då det är väldigt allergent. Hennes foder är kyckling, ren och lamm baserat. Eyvinds är nöt, lax och kalkon. Han har inga bekymmer, så det är ju skönt.