Utmattad

Jag är så trött. Så otroligt trött. Jag orkar inte längre. Men idag fick jag ett samtal som gjorde mig glad. Ska börja extrajobba som telefonförsäljare via psoriasisförbundet så det ska bli spännande! Får se om det går bra, framtiden får utvisa vad som händer sen. Går det jättebra får jag göra ett val, går det sämre får jag göra ett annat val.

Annars mår jag sämre igen när jag börjat jobba. Jag är så otroligt känslig för stress och stimuli och jag klarar ingen stress alls nu känner jag. Håller på bryta ihop känns det som. Jag har ont hela tiden och sen alla krav som läggs på en gör inte värken bättre. Kropp och själ hänger väldigt mycket ihop. Men jag får se vad framtiden utvisar.

Träffade tuvaluva igår och saknar lillskruttan. Hon kommer imorgon eller onsdag eller så hämtar jag henne på fredag. Får se.

Var på hundutställningen i svenstavik som ligger 3 mil från klövsjö där jag bor. Vi bodde i svenstavik ett tag när jag var 14, sen skiljde sig mamma och pappa så hon bodde kvar där. Ett tag bodde mamma och Jonny jättenära hundutställningen så jag kunde bara gå dit. Men jag älskar den utställningen, så fint och trevligt. Men suget efter lilla Solvi/Jorunn vart ju inte mindre efter att jag fick träffa Eyvinds uppfödare nya valp Lizzy! Så söt tjej. De dansk svenska gårdshundarna var också otroligt bedårande! Pussiga och sååå goa! ❤❤❤❤❤😍😍😍🌼🌼🐾🐾🐾