Framåt och bakåt

Tjingelingdingding
Har lite julmys mest varje dag till supernatural och bantar. Äter mindre kalorier och utesluter kolhydrater så mycket som möjligt, ingen pasta (typ en gång i veckan) och inga sötsaker alls. Läsk en gång i veckan och då kör jag Light för att undvika onödigt mycket med socker.

Funderar på vad jag kan sysselsätta mig med och överleva på det. Jag är tydligen utbränd säger min ena läkare i stan. Blir det krångel får jag be henne göra något intyg. Ska förhoppningsvis få göra en EKG för mitt hjärta stannar och slår till hårdare på kvällarna. Kan vara biverkningar av medicin, men jag vill ändå kolla läget.

I framtiden vill jag ha ett eget företag. Jag vill ha en egen verksamheten. Pyssla ihop hundgrejer och sälja. Skulle vilja göra egna hundleksaker, selar, halsband , koppel, hundsängar, schampoos, salva och människoprodukter som är miljövänliga. Jag ska ha miljö och färg som min grej. Går det? Kan jag göra detta? Jag vill. Jag vill jag vill. Jag ska börja efter året att fixa grejer. Kolla frakter osv. Har stor lagerlokal så plats har jag. Tänkte mest över nätet. Jag vill detta och ska göra detta.

Snart kommer den! Helt i Eyvinds färger. ❤