Allting började med en dröm.

Idag har jag gett mig på bollen! Vart övningarna från sjukgymnasten och lite styrketräning. Ska börja med min egen vikt tyckte sjukgymnasten. Sen gick vi på en kort promenad då hundarna var frusna och mitt overallprojekt gick åt skogen.

Åh då jobbigt det var! Vi klampade i djupsnö och jag fick en astmaattack. Haha sämst. Hatar kylan. Vinter okej, men under -10 suger balle. 

Sen har jag kikat lite i ladugård om vårens, höstens och sommarens projekt. Det ska bli Andreas och mitt hus! Det är större än pappas hus och vi ska dra in vatten dit i år. Då är det beboligt. Sen ska vi fixa köket och sen är det bara att möblera. Ska bli så otroligt kul!! Då idag laddade jag ner någon inredningsapp för att planera hur jag ska möblera när allt är klart. Åh vad jag längtar! 

Annars har lördagen varit lugn. Fick dock ont i buken efter träningen och promenaden. Så nu har jag legat i soffan och börjat skriva på min bok. Har ju köpt ett tangentbord till surfplattan så det är mycket lättsammare än att skriva vid datorn.


Haha inte rätta proportioner men någorlunda stämmer det. Nedervåningen är detta. Mittenrummet är ett garage. Med grejer i.Övervåningen 
#1 - - Zenitha Nordqvist:

MEN VAD ROLIGT! :D :D Verkar ju sjukt mysigt där ni bor, trivdes jättebra när jag var förbi då vi skulle vandra. Blir ju perfekt att fixa till ett eget hus åt er där. Måste komma förbi och hälsa på, kanske kan hjälpa till eller så får jag se det färdiga resultatet! :D

Svar: Ja det ska bli så kul!! det är supermysigt. vad jul att höra! det tycker jag, det ska vi se till att ordna! :D
Ingrid Marie Elisabeth Svensson