Fem år.

Idag har Andreas och jag varit ilag i fem år. Så himla sjukt, känns som jag aldrig får nog av honom. Älskar han så oändligt mycket.

Denna dag har varit seg. Har haft väldigt ont i armar och axlar. Känns som jag tränat ett rejält styrkepass, men jag ramlade bara i trappen igår....

Vi har inte gjort så mycket här hemma. -23 och hundarna hatar kylan. Så tråkigt att de inte vill vara ute, men samtidigt vill inte jag motionera i denna kyla med tanke på att jag hade köldastma som barn. Har fått psoriasisutslagen igen också på armbågarna. Så det gör också ont. Ska be läkaren som jag träffar imorgon att skriva ut hydrokortison åt mig.

Vi kanske ska göra något fint i helgen, bara jag och Andreas. 

Nu blir det supernatural och sova. Sen är det äntligen helg! 
Ärligt talat var det längesedan vi ens gått utanför gården. Men har inte haft kläder till hundarna för att det ens ska vara humant för de att vara ute. Eller ja, ute och kissat och bajsat har de gjort, men sen springer de mot dörren igen. Men Eyvind behöver få checka in grannskapet så idag klädde jag på honom och gick ut. Precis när vi gått typ 150 m så tvärnitar han, så jag släpper kopplet och ser vad han vill. Hahaha han gick raka vägen hem och väntade vid dörren... Så ikväll sydde jag ihop ett par hundskor i hans overall. Ska prövas imorgon! 

Mina små hjärtan.


#1 - - Zenitha Nordqvist:

Grattis till er! :D Visst är det sjukt hur fort tiden går? Jag och Jocke har snart varit tillsammans i 5,5år. :o Vart tog tiden vägen?

Svar: Ja verkligen! vart tar tiden vägen?! helt sjukt..
Ingrid Marie Elisabeth Svensson