Kärlek

Kärlek. Jag är så kär i Andreas Hörnfeldt men.. Jag är typ kär i mina hundar med. Kan man vara det? Jag brukar säga till lilleman, jag är så kär i dig. Men jag älskar de så mycket att jag känner mig helt berusad av all glädje de ger. Det bästa jag gjort hittills i mitt liv är att förlova mig med Andreas och att ha köpt dessa lyckopiller till hundar.

Vi har ju en kontinentalsäng som är grymt hög plus att vi har sovrumsfönster som är låga. På morgonen älskar Eyvind att kika ut och ha lite koll på grannskapet. Ikväll hade Tuva hakat på men hon skällde bara som den på någonting där ute. Haha hon älskar sin röst.. Faktiskt. Väldigt skällig är hon. Skäller när hon vill ha uppmärksamhet, mat, ha ben av lilleman, leka med lilleman, ha uppmärksamhet av lilleman, när lilleman blir sur för att han vill Sova men hon vill leka osv osv. Men hon är så otroligt go och lättsam att det väger upp! Tuff som attans och jag uppmuntrar hennes initiativ till tusen....Så länge hon inte tuggar på mobilladdare........ 

Ett nytt år är det nu och detta år ska bli året då jag tar kontroll över min kropp! Vi har varit i staden och umgåts med Andreas familj. Det tar mycket på mig. Haft mycket värk på kvällarna. Så nu är vi hemma i Klövsjö igen så jag kan vila upp mig. 

Andreas är verkligen mannen i mina drömmar. Jag avgudar denna människa. Han är bäst, underbarast, fränast och roligast. Jag är så tacksam för att få dela mitt liv med denna man. Tack Andreas för att du finns i mitt liv!


Nu ska vi sova, hundarna sover men husse och jag kollar film och umgås. Precis som det som det ska vara. 

Äntligen nöjd över min hårfärg! En kall och grå/silver ombre. Så nöjd! Äntligen slipper man bleka utväxten hela tiden ;)


En månad sedan. 💗