Problemkropp

Satt och funderade lite nu såhär vid lunch när jag åt min stinkande makrillmacka. Mackor. Det är det bästa jag vet i matväg. Skulle kunna äta ihjäl mig på mackor. Subway är mitt favorit snabbmat ställe. Sen kommer Burger King och sen mc Donalds. Alltså jag älskar "mackig" mat. Alltså bröd. French hotdog, varmkorv, hamburgare osv. Men jag gillar inte strips eller kebab. Pizza är också väldigt gott om den inte dryper av flott.

Haha väldigt filosofiska funderingar en söndag som denna. Apropå hundar så har jag lagt mest vikt på nosework och Eyvind. Men nu när det varit så kallt och vi har varit ute så lite har jag fått dåligt samvete över att Eyvind inte fått aktiveras så mycket. Lillan är ju valp och behöver inte jobba på samma sätt. Men nu blir det varmare framöver och med henne ska jag lära kommandon utan handtecken. På rallytävling så har vi blivit diskad flera gånger för domaren trott jag rört lilleman när jag visar med handen när Eyvind ska ligga. Onödigt att bli diskad över så med lillan ska jag träna från start att lyssna på rösten istället för händer.

Annars har jag träningsvärk, skönt med omväxling. Dock har jag den dumma värken i låren och höfterna också samt väldigt väldigt trött. Min kropp är eländig. Köldastma, psoriasis, fibromyalgi och endometrios. Får säkert åldersdiabetes och artrit när jag blir gammal... Men men. Man kan liksom inte få hela kakan och äta den. Har pengar, bra boende, hundar och Andreas men en dålig kropp. Så jag är lycklig ändå även fast man en dag som denna känner lite självömkan. Men det får man känna ibland. Det är helt okej.

Denna tatuering ska jag tatuera över det svarta mönstret jag har på ryggen. Blir i Mars.