Sämst i Sverige

Vilken dålig dag jag haft. Började redan imorse. Igår hade jag åkt till Svenstavik så lite soppa skulle gå åt. Väl hemma såg jag att jag hade kvar så jag iaf kunde ta mig till jobbet några vändor till på soppan jag hade. Så jag åkte till jobbet imorse och efter typ några kilometer piper reserven! Antingen har mätaren blivit muppig av kylan eller något, men vågade inte chansa så jag åkte hemåt igen och skulle tanka.

Framme vid tanken så hittar jag inget bankkort. Letar överallt och kommer på att igår hade jag en annan jacka som jag la korten i, för att mobilen laddades när jag skulle på affären och jag har mobilplånbok ni vet.. Ååååååååh bara att åka hem då. Vart 20 min försenad. Dagarna innan kom jag inte ut pga snön men idag var det inte snön iaf.

Nu när jag kom hem skulle jag ut med en nödig valp, vi har en extremt brant trapp i "lagårn" och jag vet inte vad som hände riktigt, men jag håller i henne, tappar fotfästet och rullar nerför trappen och slår huvudet rakt in i väggen. Allt som fanns i huvudet var valpen och hon höll jag i hela tiden inte för hårt och inte för löst. Oskadd vart hon men jag vart yr och sprang bara ut utan skor sol flög av barfota i minus 17 grader. Gick in och la mig på soffan och hörde ingenting. Det brusade och efter ett tag började det ringa i öronen och jag var så yr. Nu känns det bättre och jag har jätteont på benen. Haha så otroligt klantigt. Är den 13e idag.. Kanske beror på det? 

Nåväl. Ännu en dag då jag vilar efter jobbet. Jag som tänkte blåsa upp bollen och träna. Just nu har jag för ont för det, men det blir väl bättre sen.

Det var iallfall en vacker dag. Dessutom har jag sett en regnbåge på vintern för allra första gången i mitt liv.