Träning

Idag har det verkligen känts som vardagen har börjat. Nu har skolan startat och nu idag hade vi mer barn på förskolan. Kul att träffa alla goa barn igen. 

Var hos sjukgymnasten idag också. Äntligen har jag fått träningsschema på hur jag ska stärka mina djupa muskler vid buken och bäckenet. Det är för att stabilisera så att det minskar risken för kramp i sammanväxtningarna. När jag börjat träna upp de musklerna kan jag sätta igång att träna mer styrketräning! Men sjukgymnasten sa att jag får räkna med att det kan bli tufft.. Men jag vill bli mer fit! Ska blåsa upp min pilatesboll imorgon då övningarna ska göras med den.

Annars har snön vräkt ner och jag hatar våren framhjulsdrivna bil.... Letar bil frenetiskt på blocket. Finns en intressant i Sundsvall och en i Uppsala..

Lillan växer och växer. Och skäller och skäller.. Skäller väldigt mycket.. Sen har vi köpt en rejäl hundbur som jag inte invigt med hundarna än. Är lite stökigt i vår bil just nu. Ingen kupévärmare har vi heller. Får se om den går igenom besiktningen nu i slutet av januari.


Har ju köpt en väldigt modern eltandborste till mig och Andreas i julklapp!  Haha, vi delar på den därav tiden. Men jag älskar den! Känns väldigt fräscht. Passar bra nu innan tandläkarbesöket jag ska göra i Mars. Ska först göra en undersökning, sen bleka. Sen ev slipa ner framtänderna lite, men beror på vad tandhygienisten tycker. Kanske räcker med en blekning! Har slutat med socker än så länge och kaffet ska jag också sluta med..