Blue Bayon.

Varför vill man att tiden bara ska gå över hela tiden? Man stressar för något som inte är här. Drömmer om frihet och dödar tid.

Allt rullar på. Funderar dock på att skita i alla hormoner då jag inte blir bättre av dem, snarare sämre. Är så otroligt trött på att ha ont varenda eviga dag och det tillkommer så mycket skit med alla behandlingar. Jag orkar inte. Då får jag ta att jag får mer sammanväxtningar och cystor men jag klarar inte av att gå på en behandling som bara gör allt värre. Endast kemiskt klimakterie fungerar för mig men jag har ingen lust att gå mer upp i vikt, bli likgiltig för allt, benskör, tappa lusten till allt osv. Nä, nu kör jag hormonfritt tills jag inte klarar det något mer.

Lillan är go men oerhört intensiv. Jobbig tonåring. Men go som attans. Nu ska pappa börja lista i huset och efter midsommar kommer grävaren och ska gräva för att vi ska kunna ha vatten här.Story of my life...⬇Såg oootroligt söööt lunde 💗💗💗


Älskar skräck. 💗 


#1 - - Lynn:

Har du varit hormonfri tidigare? Tar det lång tid innan du får cystor osv när du är det?

Tycker lundehundar som har mycket vitt i ansiktet är så fina. Såg en kennel (har jag för mig) som hade väldigt många såna men det verkar ändå inte vara så vanligt.

Svar: Ja i mellan åt från 15-23 års ålder. Men endometriosen vart nog värre eftersom tiden gick eftersom jag har så kraftiga sammanväxtningar nu.. Ja, de är så otroligt fina tycker jag! nä.. synd tycker jag :/
Ingrid Svensson

#2 - - Leif vet mest:

Hörrö du Lynn! Mina lundisar har en inavelskofficient på 76,56 % och då blir alla vit. Helst att du parar brorsan med syrran vettu!

Svar: ha..ha..
Ingrid Svensson