Lugnt

Det är rätt lugnt på hundfronten. Eller ja, vad menas med det egentligen? Vi tränar inget särskilt eller tävlar för den delen. ACn är paj och nu är vänster framblinkers paj. Fml.

Men jag har alltid midjeväskan med mig ut ifall vi får möte så jag kan träna bort lillans skälla på hundar och jaga bilar fasoner. Jag är så orolig att jag inte tillgodoser hennes behov för hon är så otroligt hyper i mellan åt. Blir stressad och flåsig om lilleman tuggar ben och kampar jag med honom och ibte henne så gapar hon. Nu måste jag släppa in henne ibland och vara ute med Eyvind själv då hon alltid lägger sig i när jag leker med honom. Men henne kan jag leka med själv utan att Eyvind bryr sig.. Men ja. Hon blir 1 år i oktober och blir inte detta bättre med tiden kommer Eyvind inte vara lika lycklig som han var förr. Men pappa älskar henne så vi får se. Är bara lite orolig.

Fått avslag på aktivitetsersättningen också då min läkare inte kan svara på hur lång tid det tar att få ordning på mina sjukdomar och fk bedömer som att jag blir friskare inom ett år. Kommer aldrig bli frisk om jag ska vara pessimistisk. Jag är kroniskt sjuk och blir aldrig frisk. Kommer bara må skit eller mindre skit som det varit i snart 2 år. Men mitt fackliga ombud ska hjälpa mig så vi får se hur det blir med ersättning från a-kassan.