Härliga vår

Nu är verkligen våren här! Äntligen! Snön har smällt bort massor och värmen består. 

I förrgår fick jag mens. Har inte haft mens sen juni 2015. Alltså har jag varit mensfri i 9 månader. Det har kroppen mått bra av. Men nu börjar medicinkarusellen igen.... 

Hade rejäl värk för några dagar sedan men mår mycket bättre nu. Gått en liten promenad och tränat trix med vovvarna. Hade ju köpt en red dingo sele till Eyvind. Den är han konstigt nog inte rädd för, han kommer mot dörren och väntar som vanligt när jag ska knäppa den. Han började bli rädd för selar efter ruffwearselen. Undrar om han associerar stora selar med kläder. Han hatar kläder..

Lillans sele är en Kopia av ruffwearselen som vi köpt på ebay. Älskar ruffwearselen då den är fullt vadderad, långt från armhålorna och två olika knäppen så den passar nog även hennes långa päls.

Såg två nya färger av hurttas uppdaterade sele, frost och rose! Beställt två ifall vi får ett tillskott innan årets slut... Vart kär i selarna och tror nog att den storlek på sele går hem hos herren. Sen är den vadderad vid halsen iaf, vilket inte red dingo sele är. Känns som ett måste ändå med vaddering. Känns inte så bekvämt för hundarna annars..

Sen då? Min Läkare har suttit med fk och pratat. Istället för sjukpenning så tycker läkaren och fk att jag ska ansöka om aktivitetsersättning. Det är som sjukersättning fast man är under 30 år. Läkaren skrev i brevet att mina sjukdomar kommer alltid att bestå men variera i intensitet, så aktivitetsersättning var ingen dum idé. 

Hade jag vetat att jag skulle bli så sjuk i Härnösand, efter Härnösand, när jag började jobba och nu... Hade jag aldrig pluggat till förskollärare.... Men ödet ville något annat för mig...

Just det!  Skk har fått min Kennelnamnsansökan, så jag ska betala räkningen nu eller Nästa månad. Har ju shoppat lite denna månad..höhö.. Sen ska jag, Andreas, Tuva och Eyvind ner på lundehundsträffen den 5e juni i år i Norrköping! Jättekul.
Mitt nya aktivitetsarmband med puls är grym!

Typ såhär ska slutet på armen se ut. Ska till laserkliniken på tisdag och höra om det går att ta bort min tatuering på ryggen.. Annars blir det änglavingar.