Schlask..

Denna dag var ingen bra dag. Kommer inte skriva mer än så.

Stress.. Kan även mitt armband intyga! Men.. Jag tar den med en liten nypa salt. Den är nog inte helt sanningsenligt. 

Var på simning idag. Så skönt det var. Vi var bara 4 i poolen också. Rätt skönt..Mitt program är långt och övningarna är jobbiga med axlarna. Och nu med mensen är magövningar jobbiga.


Nu har jag lagt ner all hormonmedicinering. Väntar tills Pia ringer mig.. Min andra läkare Alexandra ringde.. Åh jag älskar henne också! Så glad att jag har två läkare som jag verkligen kan lita på och som är empatiska. Alexandra fixar massa med fk och jag sa förlåt till henne idag, för jag fick skuldkänslor om att ge henne extraarbete om min sjukskrivning, aktivitetsersättning osv.. Hon sa näpp, ta bort de känslorna på en gång! Så ska du absolut inte känna. Det kändes inte bättre men lite kanske.

När man är sjuk känner man sjukt dåligt samvete för kollegor, läkare, familj, partner, mina djur, mig själv.. Samhället.. Osv... 

Men det gör väl inte saken bättre att få dåligt samvete.. Var även till laserkliniken. Får inte bada på 8 veckor när jag gjort första behandlingen!! Sen vet man inte hur många gånger man behöver göra det heller.. Så jag skippar nog det och kör en cover up med änglavingar! Blir allt mer och mer sugen på det.. 😄  inte att jag är rädd att den ska bli stor, däremot vill jag ha symmetri och att det ska vara snyggt gjort. Så jag ska ringa sjukgymnast och fråga om simningen och sedan mejla tatueraren. 


Imorgon vart valpkursen inställd men nästa onsdag blir det. 3 tillfällen kvar nu för lillan!


Vart så sjukt kär i hurttas tidsbegränsade färger! Frost och Rose. Sen har jag varit skeptisk sedan vi använt gamla modellen som nötte sönder pälsen i lillemans armhålor. Men shit vad bra de satt! På båda hundarna. Storlek 55. Lite stor i halsen på herren, men den funkar. Så sjukt smal hals och bred bröstkorg. Lite vinthund liksom. Lillan satt den stadigare på. Hon har ju mer fluff. Men hon har smalare bröstkorg än herren! Men selen satt långt från armhålorna på båda hundarna och antidragfunktionen funkade faktiskt rätt bra utan att selen vart heeelt skev!