Nystart!

Nu har jag ändrat om lite här på sidan. Har en egen domän och bloggen ser lite annorlundare ut nu. Har ändrat så den inte är mobilanpassad längre, men jag tycker den är bra att navigera med ändå. Vill ju att ni ska se hur sidan ser ut som den gör på dator, men jag ser att de flesta använder mobila enheter idag. Har själv ingen stationär dator längre och kommer aldrig skaffa en för den delen heller.

Känner mig rätt nöjd med designen och tycker den speglar mig lite granna. 

Denna vecka har jag mått skräp. Den nya behandlingen med spruta vill inte stoppa blödningen och jag som har endometrios mår riktigt skräp så fort jag blöder. Inne på tredje veckan nu såg jag och försöker förgäves få kontakt med min läkare på kvinnohälsan. Jag hatar att ingen behandling hjälper. Fibromyalgin förvärras när jag dessutom blöder och har inflammation så det är ingen rolig tid just nu. Glad att jag är sjukskriven men mindre glad att jag inte har sjukpenning. Haha..

Men hundarna får vara lösa på gården och pappa har gått ute med de då och då. Sen busar de riktigt mycket och får mycket råa ben av mig så de känns rätt aktiverade trots att jag har svårt att röra på mig. 

Detta har jag beställt i veckan! Så fint den kommer pryda lillemans hals. 💗