Besök

Var hos mamma hela veckan för min lillasyster kom upp på hennes höstlov. Sen kom Andreas och hans bror senare under veckan. Hade kul men är trött nu..

Hösten försvann fort kändes det som. Det har vräkt ner massor av snö. Förra året var det klenare denna tid men det sägs ju att det ska bli en vargavinter i år...

Solvi älskar snön men huttrar så fort vi går mot ytterdörren. Hon har 30 cm i rygg nu och jag har en stickad jultröja i hennes storlek. Den får hon ha tills hon passar i rukkatäcket som är i storlek 40. Det passar hon nog i om en månad. Tills dess blir det till att torka en massa här inne, haha..

Sen är det verkligen bestämt att Tuva ska få en ny familj. Hon är alldeles för stressad hos oss och varken hon eller jag mår bra av det. En i närheten är intresserad så vi ska träffas nästa vecka och se hur de klickar. Sen ska vi träffas några gånger och hon får vara där på prov ett tag. Får se hur allt blir då..

Satt så fint så! 😄 nöjd över det färgglada spännet 😍
Hahaha, tycker detta var sjukt kul! Haha alla tights åker ner hela tiden.. Hahah
Haha skitbilder men så kul när man ser de ändå. Hundarna flyger omkring. Vet inte hur jag ska ställa in på mobilkameran. Må kolla upp det..
Denna tös är helt perfekt! Hon är inte som Eyvind, som vill hälsa på alla hundar. Hon är inte som Tuva som också vill hälsa på hundar. Inne på djuraffären i söndags så stod en stor huskyaktigt hund och stirrade och pep mot henne och en liten terrier ville fram och hälsa. Hon drog inte ens mot de utan var stel. När terriern kom morrade hon och backade bak. Hon ville absolut inte hälsa! Men mot personalen skickade hon och hoppade efter ansiktet när vi provade täcken för 600 spänn som hon kommer växa ur på en månad! Haha ja, sjukt söt och vräkte i sig godis i skålen när jag tittade bort. Är cool i bilen och frimodig. Hon är helt perfekt denna dam!