Gaba

Tiden går fort. Min nya behandling mot värk, gabapentin ger ingen effekt och så blöder jag nu och då hela tiden. Som jag känner nu orkar jag inte gå tillbaka till jobb, jag har för ont. Jag vet inte om förskolläraryrket passar mig som är sjuk i två kroniska sjukdomar som lever på varandra och utan varandra.

Jag har gjort i ordning ett lek/träningsrum till hundarna då vädret blir kallare och mörkret kommer tidigare och tidigare. Visst får de vara ute och rastas på gården och så försöker jag med en promenad per dag. Det är tur att de får leka och springa inne iaf! Och leka med varandra. Förstår mig inte på folk som inte tillåter hundar leka inne. Men det är väl de som kan hålla igång ute 4 timmar om dagen. Eller?.....

Solvi har lärt sig sitt och vänta, hon är jätteduktig! Värsta pussig och gosig och söker kontakt så fint! Håller på träna henne med koppel och selar för hon hatar sånt! Hon är sjukt frusen även i det milda vädret nu. Fleeceoverallen är inge bra i snön och sen är hon bara 4 månader, så jag har bara gått korta promenader.

#1 - - Josefine Svärd:

Sånt hundparadis!

Svar: Hoppas de tycker det 😄
Ingrid Svensson