Long tajm no seeen

Uhä. Är förkyld IGEN. Lyckades hålla mig frisk i ett helt år men så fort jag börjat jobba blev jag sjuk tredje dagen och nu igen. Blä. 


Annars är det mest rebalitering som är fokus i år. Var på kvinnohälsan och träffade läkaren och gjorde ultraljud för att kolla cystans tillväxt och den var oförändrad. Men, något otroligt roligt såg vi och det var att mina sammanväxtningar mellan livmodern och bakväggen hade mjukats upp, tack vare sjukgymnastik! Nu har jag dock haft 3 veckors uppehåll på sjukgymnastiken som är i varmvattenbassäng, för jag har operation bort ett födelsemärke vid tutten och tatuerat mig.

Jag ska även göra en liten fyllning av läppar snart då jag hatar min lilla mun. Sen i juni ska jag göra klart mina två sista tatueringar och göra en tandblekning och börja använda tandställning då jag fått så snea tänder av visdomständerna. Jag och min äckligt trånga käft. Sen ska jag ev göra en kemisk peeling denna månad.

Inte nog med det, jag har gått ner 10 kg sen i januari! Vägde 82 och nu 72. Nu ska jag göra sista rycket och kör hårdbantning och sen cyklar jag en mil om dagen (när jag inte är sjuk). Cykling är enda träningen som inte gör ont i magen och jag har fått mycket bättre kondis sen någonsin! 

Jag stretchar varje dag och kan snart gå ner i spagat! Har liten bit till splitt men det ska jag också klara! Sen fick jag beröm för mina knipmuskler av min läkare på kvinnohälsan, hon vart impad! Haha, så det var kul. Tränar med äggen en liten stund varje dag i samband med stretching. 

Jag börjar känna att jag har kontrollen. Snart ska pappa börja flytta ur och det ser jag fram emot. Höhö. Men ja, jag får ju ett eget hus då....

Fruit loops ❤
Sista tatueringarna jag ska göra
#1 - - Lynn:

Det är var kul att läsa! Skönt att det händer så mycket positivt i ditt liv 😊

Svar: Men tack 😄 blir lite mindre att skriva dock här på bloggen 🙈
Ingrid Svensson